Forum http://schlesien.nwgw.de/board Strona Główna http://schlesien.nwgw.de/board
Podforum Fotograficzne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Obiady

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum http://schlesien.nwgw.de/board Strona Główna -> Maszkety
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rita100



Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 348

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 7:01 pm    Temat postu: Obiady Odpowiedz z cytatem

czasami wyjdą smaczne


k-P1014910.JPG
 Beschreibung:
 Dateigröße:  615.39 KB
 Angeschaut:  261 mal

k-P1014910.JPG



k-P1015004.JPG
 Beschreibung:
 Dateigröße:  587.27 KB
 Angeschaut:  395 mal

k-P1015004.JPG



k-P1015005.JPG
 Beschreibung:
 Dateigröße:  462.1 KB
 Angeschaut:  464 mal

k-P1015005.JPG


Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rita100



Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 348

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 5:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pomidorowa


k-P1015013.JPG
 Beschreibung:
 Dateigröße:  427.62 KB
 Angeschaut:  498 mal

k-P1015013.JPG


Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rita100



Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 348

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 5:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe, ledwo ją doniosłam na stół
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rita100



Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 348

PostWysłany: Nie Cze 03, 2007 8:19 pm    Temat postu: Braszcz Anastazji Myskiny Odpowiedz z cytatem

Składnieki:
6 dużych buraków
1 cebula
1 seler
1 marchew
750ml wywaru z rosołu
sok z cytryny
kwaśna śmietana
koperek dla ozdoby

Nastawiamy piekarnik do 190 stopni. Buraki zawijamy w folie i włożyć do piekarnika. Piec przez 1,5 godziny, następnie wyjąć i ochłodzić.
W garnku rozgrzejcie masło, dodajcie pokrojoną cebulę, seler, marchew i duście to wszystko jak zmięknie. Potem dodajcie buraki, zalejcie wrzącym rosołem i gotujcie na średnim ogniu z 20 min. A na końcu kwaśną śmietanę i kopereczek .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum http://schlesien.nwgw.de/board Strona Główna -> Maszkety Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Du kannst Dateien in diesem Forum nicht posten
Du kannst Dateien in diesem Forum herunterladen


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group